Home » ДРАМАТИЧНА ПРОМЕНА ВО КАРИЕРАТА И ФИНАНСИИТЕ – ни доаѓа затемнувањето на месечината овој викенд, еве што носи за четири хороскопски знаци

ДРАМАТИЧНА ПРОМЕНА ВО КАРИЕРАТА И ФИНАНСИИТЕ – ни доаѓа затемнувањето на месечината овој викенд, еве што носи за четири хороскопски знаци

by Media24
203 views 3 minutes read

Четирите знаци на Зодијакот особено ќе го почувствуваат влијанието на затемнувањето и ќе доживеат драматични промени во нивната судбина.

Коридорот за затемнување продолжува да добива на интензитет – промените во животот на сите ќе кулминираат со затемнувањето на Месечината во Бик на 28 октомври. Четири хороскопски знаци особено ќе го почувствуваат влијанието на затемнувањето, ќе доживеат драматични промени во нивната судбина, а во продолжение дознајте дали сте меѓу нив.

Девица

Во моментот на затемнувањето Венера ќе биде во вашиот знак, што значи дека можеби ќе имате поголем успех од претходно.

banner

Ве очекува колосална среќа, а можеби е поврзана со подобрување на финансискиот живот поради зголемување на платата, како и поради правен спор што го добивате. Затемнувањето, исто така, ќе ги допре прашањата за вашето учење и поглед на светот.

Образованието може да го зголеми вашиот готовински тек, затоа слободно зголемете ги трошоците за вашите услуги. Ако планирате да комуницирате и да работите со меѓународна компанија, тогаш тоа ќе ви донесе голем успех.

Овен

Затемнувањето ќе се случи во вашиот финансиски сектор, што значи дека одеднаш може да добиете голема сума пари или исплата од даночните власти (или осигурување), или ќе можете да исплатите заеми, хипотеки и да подмирите важни долгови.

Ќе се реши и едно важно прашање во спорот со партнерот во врска со вашите финансии, најверојатно дел од долгот ќе ви биде вратен. Што се однесува до вашата кариера, вашиот менаџер може да ви даде важен покровител и да ве промовира во тимот на лидерска позиција.

Сепак, оваа титула ќе можете целосно да започнете да ја заработувате во пролетта 2024 година.

Лав

Затемнувањето се случува на највисоката точка на вашата карта за раѓање, така што одеднаш може да донесе нов статус, титула или позиција. Ако почнавте да развивате проект во ноември 2021 година, сега ќе добиете важни и очигледни резултати, кои на крајот ќе влијаат на вашите финансии. Покрај тоа, може да добиете некаква титула благодарение на меѓународен проект или покровителство на личност со која сте во романтична врска.

Генерално, благодарение на ова затемнување, вашиот личен живот би можел да се подобри, бидејќи Јупитер, владетелот на секторот за среќа, ќе биде во куќата на статусот и ќе ви донесе успешен партнер.

Вага

Затемнувањето се случува во вашиот сектор на големи финансиски инвестиции и пари на партнерот, па ќе ги балансирате инвестициите, заемите, евентуалната хипотека или ќе добиете наследство.

Ситуацијата може да важи и за вашите браќа и сестри – тие ќе имаат тешка ситуација и ќе мора да им помогнете финансиски. Што се однесува до вашата кариера, Месечината, како владетел на секторот за професии, ќе биде во куќата на трансформацијата, па можеби ќе одлучите да ја промените вашата кариерна парадигма.

На пример, лична криза ќе ве натера да ја преиспитате целта на вашиот живот. Веројатно успешно ќе соработувате со психолог и ќе донесете важна одлука пред затемнувањето.

You may also like

@2023 – All Right Reserved. Developed by Media24.News