Home » Познатиот новинар открива: Меси ја добива „Златната топка“

Познатиот новинар открива: Меси ја добива „Златната топка“

by Media24
222 views 1 minutes read

Церемонијата за доделување на „Златната топка“ ќе се одржи на 30 октомври, но веќе се најавува кој ќе ја освои.

Имено, познатиот новинар Фарбрицио Романо денес објави дека „Златната топка“ ќе заврши во рацете на Лионел Меси.

You may also like

@2023 – All Right Reserved. Developed by Media24.News