WhatsApp наскоро ќе престане да работи на некои мобилни телефони: Проверете дали вашиот е меѓу нив?

WhatsApp ќе престане да поддржува повеќе од 25 постари модели на телефони од Apple, Samsung,

Read More

Нова функција: Корисниците на WhatsApp наскоро ќе можат да имаат две сметки на еден уред

Ако користите две различни сметки на WhatsApp, наскоро ќе можете да ги користите и двете

Read More

„Амазон“ ќе ја прошири услугата за испорака со дронови на пазарот во Европа

Компанијата „Амазон“ во САД веќе испорачува пакети со помош на дронови, а сега најави проширување и

Read More

Индија планира да испрати астронаути на Месечината до 2040 година

Индија има за цел да испрати астронаути на Месечината до 2040 година, соопшти владата оваа

Read More

Global insurance tech industry attracts record $15.8bn funding in 2021

Luxury travel is back. The pandemic-weary population is emerging from lockdowns with the goal of

Read More

Fashion retailers and luxury amp up NFT after adopting the tech last year

Luxury travel is back. The pandemic-weary population is emerging from lockdowns with the goal of

Read More

Which music services are supported on Google Assistant and the Google Nest speakers?

Luxury travel is back. The pandemic-weary population is emerging from lockdowns with the goal of

Read More

New Metaverse technology allows you to kiss and feel with others

Luxury travel is back. The pandemic-weary population is emerging from lockdowns with the goal of

Read More

Mastercard launches next gen identity tech with Microsoft to help more consumers shop online safely

Luxury travel is back. The pandemic-weary population is emerging from lockdowns with the goal of

Read More