Со сопругата се боревме со неплодност,имавме и мртвороденче,но сега сме благословени со ќерката Ангела“

„Јас правев буквално сè за да го преболиме мртвороденчето по второто ИВФ и сега во

Read More

Истражување: Виртуелната реалност може да им ги намали болките на болните од рак

Нова студија покажува дека виртуелната реалност (VR) може да помогне во олеснување на болката и

Read More

Синдром на полицистични јајници – причини, компликации и решенија

Синдром на полицистични јајници (PCOS –polycystic ovarial syndrome) е гинеколошко хормонално заболување кое се јавува

Read More

Keep track of your fitness goals with a these discounted smartwatch

Luxury travel is back. The pandemic-weary population is emerging from lockdowns with the goal of

Read More

Fitness watch: Barbell exercises are ‘must do’ exercises for many but the truth isn’t as simple

Luxury travel is back. The pandemic-weary population is emerging from lockdowns with the goal of

Read More